El Pratenc Associació d'Atletisme ha organitzat la segona Mitja Marató del Prat i també la segona cursa de 5 km. La novetat d'enguany, a banda del canvi en el recorregut, ha estati la primera cursa de handbike, de cadires de rodes. Prop de 1.200 atletes que han passat pels diferents carrers del Prat. Un circuit de la Mitja que ha començat i acabat a la pista d'Atletisme Moisès Llopart i on que aquest any ha tingut més presència el nucli urbà del Prat, passant també pels espais naturals del camí a la platja. El guanyador de la mitja ha estat l'atleta Enrique Luque del club RIOS RUNNING de Mataró, amb un temps d'1 hora, 9 minuts i 30 segons, superant en sis segons el temps del 2013. La campiona dels 21 km ha estat Vanesa Ramos del Club Metropolitan, amb un temps d'1 hora, 35 minuts i 39 segons. Pel que fa a la cursa de 5 km, se l'ha emportat Mohamed Zarhouni, del Futbol Club Barcelona amb un temps de 15 minuts i 53 segons i Fàtima Aouag, del Pratenc AA en categoria femenina, amb un temps de 19 minuts i 35 segons. En la primera vegada que s'ha celebrat una cursa handbike, ha estat el pratenc Martin Berchesi el guanyador de la prova