El Prat.tv es renova: canvi d'imatge i millora de les funcionalitats. El disseny de la pàgina és ara més intuïtiu, amb un menú desplegable a la part superior on es pot triar entre diferents categories: els vídeos destacats del dia, actualitat, cultura, esports, la setmana en 5 minuts, el prat a fons, els més vistos o els més valorats. Canvia també el sistema de gravació de les imatges, que ara serà en Alta Definició. Això comporta una millora en la qualitat dels vídeos de elprat.tv. Ara també és més fàcil compartir els vídeos a les xarxes socials twitter i facebook. I qui vulgui descarregar-se qualsevol clip ho podrà fer sense necessitat d’estar registrat a la pàgina. La novetat més important, però, és que els vídeos de elprat.tv es podran visualitzar a telèfons intel·ligents i tauletes. Aquesta adaptació del web als dispositius mòbils facilita encara més seguir l’actualitat del Prat en imatges a través de elprat.tv. Aquest canvi de plataforma ha comportat un canvi en l’enllaç dels vídeos que fins ara hi havia a l’arxiu de elprat.tv, més de 3.300. En aquest sentit, les persones que tinguin un vídeo de elprat.tv incrustat en les seves webs o blocs, hauran de posar-se en contacte amb elprat.tv per tal que els facilitem el nou enllaç d’aquests vídeos.