Els esquers preparats per a que els peixos piquin l'ham. EL Grup de Pescadors La Seda organitza al voltant de 10 concursos de pesca adulta e infantil al llarg d'una temporada. La platja del Prat ha estat l'escenari d'un d'aquests concursos on l'entitat pratenca reuneix prop de 40 amants de la pesca esportiva. Depenent de l'horari de pesca a la platja, els concursos que s'organitzen són matinals, de tarda o bé nocturns La llíssera, és el tresor més buscat pels pescadors, ja que és el peix amb més pes i que dóna més punts al concurs, però també són molt preuades les orades. Uns altres concursos importants que organitza l'entitat pratenca són els que se celebren per FEsta Major en categoria infantil i sènior i on s'arriben a aplegar gairebé 30 infants i 70 adults. El grup de Pescadors La Seda, sorgit de l'antic Grup Cultural Recreatiu de La Seda de Barcelona fundat al 1948, reuneix als amants de la pesca esportiva, una afició molt arrelada al Prat. L'entitat pratenca pot presumir, també, de relleu generacional, perquè des de fa diversos anys organitza un curs de pesca infantil anomenat EL FARTET per a menors de 16 anys.