El Prat torna a celebrar el campionat de Catalunya de karate. Un esdeveniment que ha tingut com a escenari el Complex Esportiu Municipal Julio Méndez i que ha comptat amb els clubs i els karateques més importants de Catalunya. L'entitat pratenca El Club IGYM Karate Prat ha estat representat en totes les categories, tant de kata com de kumite i tot hi que no hi ha hagut cap medalla d'or, els pratencs s'han emportat 3 de plata  i 5 de bronze. Molta afluència de públic al pavelló del Julio Méndez, que s'ha quedat petit. L'Associació Esportiva Karate Prat ha estat l'organitzador i un dels majors responsables per portar aquests campionats aquí a la ciutat. Amb el d'enguany, ja són 4 cops els que El Prat ha acollit aquest Campionat de Catalunya. Al Campionat han participat 22 clubs i 225 karatekes. Un dia rodó pel Club Montornès que ha estat l’entitat que més medalles s'han emportat en aquesta matinal.