El pavelló del CEM Julio Méndez ha acollit, aquest cap de setmana, la segona Concentració Dona i Esport organitzada pel departament de Dona i Esport de la Federació Catalana de Karate i amb la col·laboració de l'AE IGYM Karate Prat. Karateques catalanes han ofert al públic assistent, demostracions de tècniques de karate en una jornada on s'ha reivindicat el paper de la dona dins aquest esport. Una jornada més social que no pas competitiva on han participat les karateques més joves acostumades a la competició, però també les més veteranes que fan servir el karate per continuar amb la seva pràctica esportiva. Per la Federació Catalana, el Prat és una de les entitats destacades a nivell català. Una jornada on s'ha reivindicat, per una banda, el paper de la dona en aquest esport i, de l'altra, el karate com una pràctica esportiva i no tan competitiva per a totes les edats i nivells.