El CB Prat tanca la seva millor temporada regular a la categoria des de que milita a la LEB Plata. Un curs que no va començar com s’esperava a conseqüència de la irregularitat del conjunt pratenc però que finalment ha tingut un gran final. Els de Carles Duran finalitzen la temporada amb la segona posició a la taula i la conquesta de la copa LEB davant, precisament, el Fuenlabrada, equip que ha estat el campió de lliga. L'últim partit de la temporada regular s'ha disputat al pavelló Joan Busquets davant el Fuenlabrada, on el prestigi de guanyar i tancar el curs amb victòria era l'únic en joc, ja que el dos equips tenien les seves posicions assegurades matemàticament. A partir d'ara comença l'hora de la veritat pels pratencs amb el playoff d'ascens. S'inicien els play-off on el conjunt pota blava s'enfrontarà al Zornotza d'Amorebieta als quarts de final. Els Prat tindrà l'avantatge respecte els seus rivals, tenir sempre el factor pista a favor durant totes les eliminatòries, gràcies a ser el campió enguany de la copa LEB i haver acabat segon.