A falta de quatre jornades per acabar la temporada 2013-2014, l'Escola de Futbol Prat Blaugrana és el segon classificat de la categoria quarta catalana grup tretze amb 50 punts, 15 partits guanyats, 5 empatats i 4 perduts. Una segona posició que manté viu a l'equip pratenc per la lluita pel lideratge i amb possibilitats d'ascendir de categoria. Aquesta ha estat la primera temporada que ha disputat en quarta catalana l'equip de Carlos Rodríguez i Dani Pons. Un equip inexpert en la categoria però que a base d'esforç i ganes s'ha posicionat a la part alta de la classificació. Una primera temporada que ha estat marcada per lesions i per baixes de diferents jugadors. Tanmateix, amb l'ajuda de juvenils, l'Escola de Futbol Prat Blaugrana ha pogut fer front a diversos partits i acabant consolidant-se com un equip amb possibilitats d'aconseguir un ascens històric a tercera catalana.