El centre esportiu municipal sagnier ha acollit la primera jornada classificatòria del Campionat de Catalunya d'Atletisme, disputada per grups de proximitat geogràfica. és a dir, al Pratenc Associació d'Atletisme ha competit enfront de l'Agrupació de Catalunya, l'Hospitalet, el Cornella i el Gavà. a Tarragona, a Barcelona, Terrassa i Mataró també s'han celebrat jornades simultànies de classificació també basades en criteris de proximitat. aleshores, en funció de la puntuació de les jornades classificatòries, sí que els equips s'agruparan per nivells, i l'objectiu del Pratenc no és altre que estar present al grup B d'un total de quatre (A, B, C i D). Per fer-ho, el conjunt pratenc compta amb un equilibri molt interessant a totes les disciplines, fet que reforça la possibilitat de classificar al grup B i per què no intentar estar entre els 8 millors. Després de Setmana Santa, es disputarà la segona jornada classificatòria que determinarà la composició dels grups que participaran a la Jornada Final, on participaran tots els clubs a programa complet i un atleta per prova. El FC Barcelona es va proclamar campió de l'edició passada