Amb la Setmana Santa el pavelló Joan Busquets ha tornat a vibrar amb el millor bàsquet en categoria cadet amb la cinquena edició del Torneig KDET Lisant organitzat com cada any pel CB Prat.   Una edició d'enguany que ha crescut en el nombre d'equips participants, amb 12 equips d'11 entitats, el que ha representat més de 160 jugadors i jugadores a les quatre categories. Han estat clubs com l'AE Bàsqiet Pratenc, la Salle Manresa, l'AESE, la Unió Manresana, el Sant Climent, Cervelló, Femení Cornellà, la SAFA Claror, Joventut Castelldefels o el Sant Nicolau. Per quart any seguit el Baloncesto Navia han estat els convidats asturians que, novament, no s'han volgut perdre aquesta cita on han compartit bàsquet i convivències duran tres dies.   Els guanyadors de l'edició d'enguany han estat el Joventut Castelldefels, el Navia i l'AESE en els grups masculins i el Femení Cornellà en la categoria femenina.