El Prat ha tornat a ser l'escenari del campionat de catalunya de triatló per equips... i alhora de la dinovena edició del triatló ciutat del prat, que ha aplegat el bo i millor a àmbit autonòmic d'aquesta prova tan dura... en què s'han de recórrer 750 metres nedant, 20 quilòmetres en bicicleta i 5 més corrent. La prova, organitzada pel club natacio prat triatlo, ha estat accidentada pel que fa als interessos pratencs ja que l'equip masculí no ha pogut puntuar i el femení també ha tingut un contratemps que li ha impedit conservar la segona posició. L'equip femení ha pujat al podi com a tercer classificat en detriment del Mataró i del Fast Triathlon. A més de campionat de Catalunya, aquest triatló comptava per la lliga catalana i l'equip masculí no ha pogut puntuar, malgrat aspirava a podi. Èxit organitzatiu del CN Prat Triatló d'un esdeveniment esportiu de referència que ha necessitat un gran desplegament de voluntaris, treballadors de l'entitat i policies per garantir el correcte funcionament de la prova i l'accés dels usuaris a la platja.