El pavelló cobert del CEM Sagnier ha acollit el segon seminari de Karate organitzat pel Club Nippon Prat. Una de les principals novetats d'enguany ha estat la nova ubicació, ja que anteriorment es va realitzar al Julio Mendez. En segon sseminari han participat més de 70 karatekes, esportistes procedents de diferents clubs de Catalunya com el Club SHINGUI KAI de Cornellà, la Universitat Politècnica de Catalunya, el Karate Sant Andreu o l'IGYM Karate Prat. Es tracta d'un seminari que serveix per fer treball de tecnificació pels esportistes participants. Un cop tancada aquesta darrera activitat, el club Nippon Prat fa un balanç positiu d'aquesta temporada esportiva a nivell comarcal. Un altre èxit, com a la primera edició, del Seminari de karate. El club pota blava espera tornar a repetir l'any vinent amb més participació de karatekes i clubs.