Aquesta és la segona final d'un play-off del CB PRat, aquesta vegada disposarà del factor pista, per tant, començarà a casa la sèrie i tindrà també l'hipotètic desempat al Joan Busquets. Un equip que torna a fer història aquesta temporada, ara li queda el darrer esforç per tancar la millor temporada dels més de 60 anys d'història del club. El CB Prat es veurà les cares ara amb el Palma Air Europa a la final amb el factor pista a favor. El somni de l'ascens a LEB Or cada vegada està un pas més a prop. Un pavelló Joan Busquets ple a vessar ha estat clau per endur-se la victòria definitiva. L'afició pota blava s'ha convertit en el jugador número sis de l'equip i l'ha dut cap a la final. Un decisiu partit vibrant que ha tingut tots els ingredients per ser un duel èpic, inici dubitatiu del Prat, remuntada, bàsquet d'alçada i emoció fins al darrer minut. El CB Prat tornarà a disputar una final del play-off d'ascens a la LEB Or. El conjunt pratenc ha derrotat, en el cinquè i definitiu partit de semifinals al Càceres per 84 a 71 i es jugarà l'ascens de categoria amb el Palma Air Europa.