Primera setmana de campanya per a les eleccions europees del proper 25 de maig. Les seccions locals dels partits polítics han instal·lat a diferents punts de la ciutat les carpes informatives per donar a conèixer la seves propostes electorals i també han organitzat diversos actes. Un d'ells Missió Europa de CiU. D'altra banda, altres formacions estan posant carpes a diferents punts de la ciutat com per exemple ICV- EUiA a l'Avinguda Onze de Setembre. I d'altra banda, el PSC ha instal·lat la seva taula informativa al mercadillo dels dijous. Tots coincideixen, però, en la importància d'anar a votar perquè, asseguren que les decisions que es prenen al Parlament Europeu són cabdals per les lleis que després es desenvolupen a cada país membre. Seran, a més, determinants a l'hora de triar el nou president de la comissió europea, a l'octubre. La candidatura presentada pels 28 membres haurà de ser refrendada pel Parlament Europeu, fet que fins ara NO passava. La campanya electoral per aquestes eleccions al Parlament Europeu continuarà fins el proper divendres 23 de maig