No ha pogut ser, l'Escola de Futbol Prat Blaugrana s'ha quedat a les portes de l'ascens a tercera catalana. Finalment ha estat un sol gol el que ha decidit la promoció d'ascens davant el Castelldefels B. Els dos equips empataven a 0 en el partit d'anada disputat a l'Estruch i els pota blaves perdien per la mínima als Canyars, quedant-se, així, a només un gol de l'ascens. Un partit de tornada als Canyars que s'ha jugat a porta tancada per una sanció que ha hagut de complir el Castelldefels B. Tot i ser un enfrontament sense públic, l'Escola no ha estat sola en el partit més important de la temporada. Un grup d'aficionats pota blaves no han dubtat a seguir el partit des d'on han pogut i animar l'equip que ha agraït tot el suport rebut. Encara que el resultat final no ha estat l'esperat, l'Escola tanca una gran temporada, la primera experiència en el futbol amateur en el club i on gran part de la plantilla de l'equip són jugadors que tot just surten del fubol base.