La Cursa Delta Prat ha arribat a la quinzena edició i ha tornat a exhaurir, un any més, totes les inscripcions, amb més de mil corredors i corredores tant en la prova gran de 10 km com a les distàncies infantils. El Periòdic Delta i el Pratenc AA organitzen una Cursa on els atletes pratencs s'ha donat un any més i també corredors procedents de gairebé tota la geografía catalana. La cursa es consolida edició rere edició i ja comença a ser una de les proves de referencia dins el calendari català. Enguany, en categoría masculina, el guanyador ha estat Radouane Nour  amb un pas pels 10km de 31 minuts i 58 segons superant a rivals com el xilè Andrés Acuña o Jordi Escoriza que han completat el podi. El primer pota blava classificat ha estat l'atleta del Pratenc Antonio Godoy, que ha arribat en la quarta posició. En categoria femenina, s'ha imposat la ucrainesa Inna Lebedieva, amb un temps als 10km de 37 minuts i 56 segons. Les atletes del Pratenc Fatima Aouaj, guanyadora local, i Patricia Galdames han estat segona i tercera respectivament.