L'arribada de la Flama del Canigó ha obert els actes de la revetlla de Sant Joan al Prat. La plaça Mestre Estalella ha acollit per tercer any l'arribada del foc, procedent de la muntanya del Canigó, que encèn totes les fogueres de Sant Joan a Catalunya. I els portadors de la flama han estat, per vintè any, els Víkings Vòlei Prat acompanyats per les diferents entitats de cultura tradicional, Diables del Prat i les colles geganteres pratenques. La flama ha començat una cercavila pels carrers del Prat abans d'arribar als Jardins de Món Racó al Barri de la Barceloneta on s'ha llegit el manifest d'enguany a càrrec de Gegants del Prat. Un cop encesa la foguera, la Colla de Diables del Prat han posat punt i final a l'acte. Foc, fum i olor a pólvora per donar inici a la nit més màgica i curta de l'any.