El torneig 4x4 de Vòlei Platja organitzat pels Vikings Vòlei Prat ha estat l'activitat esportiva que ha inaugurat la temporada de platja al Prat. Un torneig que en aquest 2014 ha arribat a la vintena edició. més de 100 jugadors i jugadores han pres part d'un torneig consolidat que, històricament sempre obria la temporada de vòlei platja al circuit català i que des de fa uns anys, amb la popularitat que ha agafat el vòlei platja, ha de competir amb altres cites. Tot i això, la cita pratenca segueix gaudint de bona salut. Una edició especial del Torneig que compleix 20 anys igual que l'entitat pratenca i amb equips històrics que no mai a aquesta cita en aquests 20 anys. El torneig de vòlei platja serveix per obrir, com cada any, la temporada d'activitats esportives d'estiu a la platja del Prat. La propera cita amb el vòlei platja serà al setembre amb el torneig 3x3.