A un mes pel tret de sortida del Festival Esperanzah World Music, ja es coneixen tots els detalls i la composició musical d'un cartell en què destaquen Manu Chao i Txarango. La presentació ha estat al Xiringo de la platja del Prat (precisament, uns dels projectes d'economia solidària) i ha comptat amb la presència de dos dels components de Txarango. El festival, que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 d'octubre al Parc Nou, és possible gràcies a la tasca de molts voluntaris i a la concepció de construcció comunitària que hi ha darrere de tota activitat que impulsa Gats. L'entrada al festival serà totalment gratuïta i els costos derivats de la organització de l'esdeveniment es costejaran en part amb les consumicions dels gairebé 30.000 espectadors que s'espera que, de forma agregada, passin pel Parc Nou durant els 3 dies del festival.