L'escola del Club Hoquei Prat va sobre rodes. Ha començat un nou curs amb més nens i nenes. Als 12 que van tancar el curs passat, se'ls ha de sumar els sis que s'han incorporat enguany i que comencen a fer les seves primeres passes en el món de l'hoquei. La creació de l'escola ha estat un treball a tres bandes entre el CH Prat, l'ajuntament i la federació catalana de patinatge. 18 nens i nenes dividits en dos grups, per una banda, els que ja porten un any dins l'escola, que dominen els patins i que ja comencen a rodar amb els sticks, i de l'altra, els nouvinguts que el primer que aprenen és a patinar i saber caure. L'objectiu de l'escola és començar a jugar partits amistosos a partir de gener amb els alumnes que ja porten un any i ja de cara a la propera temporada tenir el primer equip prebenjamí federat. El repte amb el qual naixia l'escola d'hoquei fa un any passa per la promoció i popularització d'aquest esport al Prat, amb la mirada posada a crear la base del club.