El fondo d'en Peixo ha acollit la 42a edició del trofeu Aniversari Club Natació Prat. Altres anys, l'entitat pratenca en motiu d’aquest acte convidava a diferents entitats de Catalunya per fer una petita exhibició, però enguany no han convidat a cap club de natació i han optat per fer una presentació més intima, que ha servit perquè els assistents coneguessin una mica més el Club natació Prat.  El Club Natació Prat ara mateix compta amb uns 150 nedadors graciés a un increment que ha patit enguany de 40 atletes a les seves files. Aquesta pujada de nedadors s'ha notat sobretot en base. Una noticia molt bona ja que són el futur del club. En aquesta presentació els assistents han pogut gaudir de diversos estils de natació i de la qualitat que tenen a la piscina des dels nedadors més petits fins els que són ja amateurs.