Els jocs escolars de patinatge en línia organitzats pel Club Patí Delta Prat, s'han tancat amb la tercera i darrera jornada celebrada al Complex Esportiu Municipal Estruch. Aquesta vint-i-dosena edició ha comptat amb diverses curses de patinatge de velocitat per categories i de diferents distàncies. Un dels objectius principals dels jocs escolars ha estat fomentar el patinatge de velocitat entre els escolars pratencs. Aquesta edició ha superat el número de participants d'edicions anteriors. 285 han estat els inscrits encara que finalment han participat prop de 260 persones en totes les categories, entre els escolars de les AMPES i les diferents escoles de les entitats pratenques, els patinadors federats del Prat i procedents d'altres clubs catalans, com el Gimnàstic de Tarragona. Una edició més dels jocs escolars de patinatge en línia que conclou amb un gran èxit de participació i que serveix per donar a conèixer aquest esport entre els infants pratencs.