Amb l'arribada de la primavera, comença la temporada a l'aire lliure en l'atletisme. El Pratenc Assosiació d'Atletisme ha organitzat la 1ª jornada classificatòria per a la lliga catalana absoluta de clubs a les pistes d'atletisme Moises Llopart. El PRatenc ha quedat enquadrat en el grup C classificatori per aquesta lliga catalana que consta de dues jornades, la primera aquí al Prat i la segona a SAnta Coloma de Gramenet, i de les finals per definir els clubs que participaran en la lliga catalana absoluta. Els diversos clubs han pogut presentar fins a un total de dos atletes per les diferents proves de velocitat i mig fons, salts i llançaments. Les puntuacions de cada prova se sumaran al compot global que donarà pas a la classificació i a la final del campionat. aquest representa l'inici de la temporada a l'aire lliure on el Pratenc posa poasdes moltes opcions.   Juntament amb el Pratenc han participat el Nou Barris, Canaletes, Badalona, Unió Colomenca i Associació Atletisme Catalunya, el que representa prop de 190 atletes participant, més de 30 del PRatenc AA. La segona jornada classificatòria se celebrarà a Santa COloma de Gramenet, mentre que la final encara no té seu assignada i serà el cap de setmana del 25 i 26 d'abril.