El Pavelló del Complex Esportiu Municipal Julio Méndez ha acollit la sisena jornada de la Lliga Catalana de Boccia que ha estat organitzada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals. La Boccia és un esport de punteria i estratègia que practiquen esportistes amb paràlisi cerebral i amb discapacitats físiques severes. Aquest esport és similar a la petanca però es diferencia en el material, les dimensions del camp i algunes normes del joc. Dins de la Boccia hi ha diferents categories, en aquesta sisena jornada esportiva han estat aproximadament 15 participants els que han disputats partits individuals en categories BC1, BC2 i BC3. La Boccia és un esport que permet als seus participants tenir més autonomia i sortir de la rutina, entre altres beneficis. Un esport que construeix un conjunt d'elements que desenvolupen la condició física dels esportistes i proporciona altres instruments que contribueixen a millorar la capacitat psicològica, social i emocional dels seus participants.