Coincidint amb la jornada d'Interclubs d'Espanya, el Club Patí Cobra ha organitzat el Trofeu Nacional Memorial José Durán que ha tingut lloc al Complex Esportiu Municipal Estruch. Un acte esportiu on la protagonista ha estat la solidaritat, ja que els fons recaptats han anat destinats a l'Associació Espanyola contra la Mort Sobtada per aconseguir desfibril·ladors per a diferents entitats. Aproximadament 350 patinadors i patinadores vinguts de diferents clubs d'Espanya com el Almassora Club Patí, el Club Patín Velocidad Rivas, el Club  Gimnàstic de Tarragona, el Club Patí Cobra i el Club Patín Delta Prat, entre d'altres, han participat en aquest memorial. La valoració de l'acte solidari per part dels organitzadors ha estat positiva gràcies a la participació solidària de les diferents entitats. Una jornada esportiva on la competició ha quedat relegada a un segon pla, perquè lo important era aconseguir fons per a una bona causa.