El primer equip del CB Prat s'ha posat en marxa per preparar la nova temporada a la lliga LEB. Nova etapa pel conjunt pratenc que estrena nou cos tècnic, a partir d'aquesta temporada encapçalat per primera vegada per un pratenc, Roberto Sánchez. L'equip tornarà a tenir el repte de competir en la segona màxima categoria del bàsquet espanyol i amb la nova direcció s'ha format una plantilla per lluitar per no passar les angúnies del passat any. Un equip on destaquen dues incorporacions que aportaran experiència als joves. El pívot burgalès José Manuel Coego que arriba procedent del Clavijo La Rioja i el barceloní XAvi Forcada, base que pertanyia al Palència.  Un Prat que tornarà a ser un equip jove i en formació. Enguany pugen des de les categories inferiors del Joventut de Badalona XAvi Lopez, Oscar Amo, Sergi Costa, Marc Bauzà i continuen i seran jugadors vinculats amb el club badaloní, José Nogués, Agustí Sans, David Iriarte i Zoran Nikolic. Tot amb el repte de mantenir la categoria i ser competitius a la LEB Or. El CB Prat enceta una pretemporada de 5 setmanes per arribar amb òptimes opcions a l'inici de la LEB Or, el pròxim 3 d'octubre. Una LEB que aquesta temporada serà de 16 equips amb la incorporació a última hora del FC Barcelona Lassa i el CB Miraflores de Burgos. El Torneig de Sant Joan de Vilatorta contra el Força Lleida, un amistós amb el Palma Air Europa i la disputa de la Lliga Catalana LEB davant Barça, Lleida i Tarragona seran les cites en aquesta pretemporada pel conjunt pratenc. La LEB Or el Prat la començarà el 3 d'octubre al Joan Busquets rebent al Cocinas.com de la Rioja.