Amb el bon precedent de les prop de dues centes persones que van participar en el torneig 4x4 de vòlei platja al passat juliol, els Vikings Vòlei Prat han tancat la temporada d'estiu a la platja amb la celebració del torneig 3x3. Han estat 27 equips els que han participat en una de les clàssiques cites de l'estiu pratenc, el que representa prop d'un centenar de jugadors i jugadores. Una modalitat, el 3x3, poc freqüent, però atractiva pels participants, ja que combina les normatives del 2x2, modalitat olímpica i oficial, i el 4x4, la versió més coneguda del vòlei platja. Un torneig, en les seves dues versions, que enguany ha experimentat un augment de participants pratencs, un dels reptes del club, apropar el vòlei platja a la gent del Prat amb indiferència del nivell de joc. Es tanca, amb el torneig 3x3 de vòlei platja, la temporada d'estiu a la platja del Prat. Els Vikings Vòlei Prat ja només pensen en la temporada en pista amb el gran repte que suposarà jugar enguany a Primera divisió Nacional. La pròxima cita pel voleibol serà la presentació dels equips del club el proper 24 de setembre al Julio Méndez.