El club Pàdel Barcelona - el Prat ha organitzat el primer Open Barcelona - el Prat. Un torneig propi que s'ha disputat a les instal·lacions del club pratenc i que ha tingut una durada de 7 dies, on s'han inscrit fins a 170 parelles. Aquest torneig ha estat dividit en 3 categories: masculina, femenina i mixta. No fa ni un any que el club de Pàdel Barcelona - el Prat va obrir les seves portes i ja en aquest curt temps, ha acollit el campionat de Catalunya de l'any passat  i tornen a repetir enguany. A més ha estat l'escenari dels màsters dels circuits amateurs més importants del territori català. Un open obert a tots els aficionats al pàdel. L'alta participació ha fet veure gran nivell de pàdel. Des del club confien l'any vinent en superar l'èxit que han aconseguit en aquesta primera edició.