MonRunners ha organitzat la 4ª edició de la mitja marató i la 4ª cursa de 5km en una matinal amb una gran dosi esportiva. Aproximadament 1200 atletes han completat el recorregut  de les dues proves pels diferents carrers del municipi i també l'entorn agrícola. La competició ha començat a l'Avinguda Apel.les Mestres i ha acabat a les pistes d'atletisme Moisés Llopart passant per diversos punts de la ciutat com el pont Nelson Mandela, el Parc nou, el camí de la platja o l'Avinguda 11 de setembre entre d'altres. El guanyador de la mitja ha estat Carles Castillejo amb un temps d'1 hora i 9 minuts . La campiona dels 21 km ha estat Arantxa Suau del Cornellà Atletic amb un temps d'1 hora i 29 minuts. El pratenc Sergio Enríquez, que tornava d'una lesió, ha quedat 4t amb 1 hora i 12 minuts. Pel que fa a la distància de 5km en categoria masculina el campió ha estat Alex Rodriguez, i en femenina Sara Gomez.