Prop d'un miler de pratencs i pratenques han participat en la 37a edició de la Cursa Popular de Festa Major, en la prova dels 10 km. Una edició d'enguany amb un recorregut que ha rodejat el Prat passant per carrers com la Plaça de la Vila, el carrer de les Moreres, el CEM Estruch, el camí de la Marina, del Silet o la Ronda del Sud. Els guanyadors d'enguany han estat Jose Manuel Vietto del Atletismo Sar gallec amb un temps de 32 minuts i 29 segons. I en categoria femenina la primera classificada ha estat ANAHÍ Herrera que ha completat els 10km amb una marca de 41 minuts i 25 segons. L'increment de participació important, aquest any, ha estat en les curses infantils. Enguany s'han fet fins a 3 distàncies, 3km pels nens i nenes més grans i 1200 i 600 metres pels més petits. En total, en les tres distàncies, hi ha participat prop de 700 infants que sumats als prop de 1000 corredors i corredores de la prova adulta, sumen aquest any gairebé 1700 participants en la Cursa Popular.