S'ha iniciat el 4rt curs del Club Esport Jove, un programa que gestiona el departament d'esports de l'Ajuntament del Prat per incentivar que els adolescents pratencs practiquin esport a les instal·lacions municipals amb tarifes socials des de 20 euros a l’any. D’aquesta manera, l’Ajuntament del Prat vol frenar la caiguda de la pràctica esportiva durant l’adolescència, especialment entre les noies. Els i les joves de 12 a 18 anys poden accedir als equipaments esportius de l'Estruch i el Sagnier en les franges horàries amb menys afluència de públic, entre les 15 i les 18 h. Enguany, el programa ha ampliat les instal•lacions esportives disponibles per als membres del club, ja que, fins el curs passat, podien accedir exclusivament al CEM Estruch. Durant aquest curs, els adolescents de 12 a 16 anys poden accedir a l’Estruch i els més grans (16-18) al Sagnier. Als CEM, els joves poden practicar exercici de forma lliure o bé activitats dirigides a l'equipament. Una altra novetat d'enguany és la possibilitat de realitzar activitats i tallers d’hípica, pàdel o skate entre d'altres. El Club Esport Jove preveu excursions puntuals, com ara el bateig de mar, els recorreguts en bici a la platja, les sortides a la bolera, les activitats de senderisme, el patinatge sobre gel o la cursa nocturna Chicke’ns Run. Els i les joves que ho desitgin poden inscriure's al Club Esport Jove via Internet a online.elprat.cat o presencialment a la seu del departament d'esports de l'ajuntament a la Plaça de la Vila número 9.