Per segon any consecutiu el Triatló per equips Ciutat del Prat no s'ha pogut realitzar amb normalitat a causa del mal temps. Prop de 160 equips entre les categories Elit i Open han participat en aquesta vint-i-tresena edició, en que la pluja del matí i el fort onatge han obligat a cancel·lar la prova de natació i per tan aquest any el Triatló Ciutat del Prat tampoc ha pogut comptabilitzar per la classificació del Campionat Nacional de Catalunya. Des del Club Prat Triatló 1994 han decidit canviar la prova de natació per un recorregut de 350 metres a peu per la sorra del litoral marí. Pel que fa a les altres proves, els atletes han pogut recórrer els 20 km de bicicleta i els 5 km de cursa a peu sense patir cap modificació. De cara a l'any vinent els organitzadors es plantegen si els convé modificar la data de la competició per tal que pugi comptabilitzar per la lliga Catalana de Triatló per equips. Pel que fa la participació pratenca, el Club Prat Triatló 1994 masculí ha quedat cinquè amb una marca de 51 minuts i 17 segons, a 3 minuts i 2 segons del líder, el FastTriatlón. Pel que fa a la categoria femenina, l'equip guanyador ha estat el AbsolutSport amb un temps de 58 minuts i 46 segons. Com a novetat, aquest any s'ha obsequiat als guanyadors amb premis en metàl·lic valorats en 600€.