Prop de 120 nens i nenes del Baix Llobregat han competit a la 4a edició  de la competició d'Aquatló Infantil realitzada a les instal•lacions del Centre Esportiu Municipal Sagnier. Un acte esportiu que combina piscina i cursa, organitzat pel Club Prat Triatló 1994, i que ha estat dividit en les categories d'Educació Infantil, Prebenjamí, Benjamí,  Aleví i Infantil. A més com a novetat aquest any els infants de 3-4 anys s'han estrenat en la categoria de Promoció, i a més també hi ha participat un noi de 14 anys del Prat Triatló en la categoria Cadet. Les distàncies de la competició han anat des dels 15 metres que han nedat els mes menuts fins als 150 metres els nois i noies d'infantil. A la pista d'atletisme Moisès Llopart els infants han realitzat una o dues voltes amb distàncies que han variat des dels 450 als 1500 metres, depenent de la categoria.