Els Jocs Escolars de Bàsquet segueixen consolidant-se al nostre municipi. Aquest curs 2013 - 2014 compta amb aproximadament 230 infants pratencs i 300 infants del Baix Llobregat. Les escoles pratenques que participen en aquests jocs escolars de bàsquet són l'AMPA Mare Déu Del Carme, el Col·legi Josep Tarradellas, L'escola Sant Jaume i el Col·legi La Seda. Juntament amb l'entitat esportiva CB Prat. Els quatre col·legis i l'entitat esportiva formen la lliga local del Prat, on els cinc equips competeixen cada cap de setmana en diferents partits de bàsquet. Els organitzadors tenen un objectiu clar: aconseguir que totes les escoles pratenques s'impliquin en aquesta activitat esportiva. Amb el Jocs Escolars de Bàsquet, els organitzadors volen transmetre, a través de l'esport, una sèrie de valors als infants, on el companyerisme i compartir amb els demés són factors claus. Augmentar la participació de les escoles pratenques en els jocs escolars de bàsquet i aconseguir que cada cop més infants practiquin esport, són reptes de cara al futur per fer del Prat una ciutat més esportiva.