La Comissió contra les Retallades en Educació que integren les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes ha organitzat la segona diada en defensa de l'educació pública al Prat. La jornada ha començat amb una cercavila on han participat els gegants de l'Estany de la Ricarda i del Charles Darwin, el capgros de l'Institut Salvador Dalí i el Pollo de la Colla de Diables del Prat i que ha recorregut la Plaça de Pau Casals, passant pel Carrer de Jaume Casanovas fins arribar a la Plaça del Cèntric, Una jornada lúdica a través de la qual es vol reivindicar el paper de l'educació pública i protestar contra les retallades en aquest sector. La diada ha comptat amb la participació de diverses entitats. La nota musical de la jornada l'han posat els dos grups musicals com són los Bohemios i els Broken Chairs. La casa d'Aragón, per la seva part, ha participat amb una Charanga. L'entreteniment infantil l'han posat Imaginarium i El Prat Actiu, amb tallers per als més petits, on han pogut pintar i jugar. En quant els balls, diferents grups de nois i noies han realitzat coreografies en mig de la Plaça del Cèntric per tal d'animar la jornada. Una diada marcada per la lectura d'un manifest en contra de les retallades i a favor de l'educació pública de qualitat que garanteixi el futur de les properes generacions. Una diada lúdica que ha comptat amb la participació d'infants i d'adults que segueixen lluitant per millorar les condicions educatives del municipi.