Serveis socials de l'Ajuntament té previstes 1350 visites a persones majors de 80 anys que viuen soles. Es tracta de conèixer quina és la situació en la que es troben i si necessiten ajuda perquè ja no tenen prou autonomia. Tot plegat, dins del projecte Antenes. Antonio Vega és una de les persones grans, de les 1350 que s'estan visitant. El programa però, no només es desenvolupa a través d'aquestes visites, sinó que es treballa amb els comerços i veïns propers als habitatges de les persones grans que hi viuen soles. Des de l'Ajuntament donen a conèixer aquesta iniciativa a través de cartes i cartells, però entenen que les famílies siguin reticents a obrir les portes a desconeguts. El projecte antenes té una segona part que serà un servei de companyia per aquelles persones grans que, si bé tenen autonomia, no tenen una xarxa social que les acompanyi durant el dia tant a casa com a fer gestions o anar al metge.