L'AE Prat B comença a rodar. El nou equip filial del club pratenc es prepara para la temporada de debut. El conjunt, sorgit de l'absorció del CD Juventud Prat per part de l'AE Prat, militarà al grup tercer de segona catalana que iniciarà la temporada el proper 6 de setembre. El nou AE Prat B manté el cos tècnic de l'antic Joventut Prat encapçalat per Rafa Lay i presenta una plantilla jove, amb la majoria dels jugadors amb poca experiència en el futbol amateur. Un conjunt que neix amb la intenció de ser l'equip pont entre el futbol base de l'entitat i el primer equip. La temporada a segona catalana està apunt de començar i on el repte dels pratencs serà assegurar la permanència el més aviat possible en una categoria que serà molt dura enguany. El Júnior de Sant Cugat, el proper dissabte 6 de setembre al Sagnier, serà el primer rival del conjunt pratenc en aquesta nova etapa.