Després d'una primera volta on l'adaptació a la leb Or era el major repte, el CB Prat entrenat per Agustí Julbe està immers a la segona part del campionat. El conjunt potablava té diversos reptes per davant. D'una banda, ha de guanyar en maduresa a lhora d'afrontar partits importants. També ha d'aconseguir traduir les derrotes en victories per sortir de la darrera posició que ocupa actualment en solitari. Per aconseguir aquest reptes l'equip ha de seguir millorant. Tot i sumar una dinamica negativa de 6 derrotes seguides l'ambient al vestidor es manté en actitud positiva per afrontar el segon tram de la fase regular del campionat. El Prat ha trancat la mala ratxa de resultats derrotant al Planasa Navarra per 70 a 69. El CB Prat té tota la segona volta per millorar registres i salvar la plaça a la categoria en el seu primer any a Leb Or, la segona categoria del basquet nacional.