Èxit total de la 35 Cursa popular de Festa Major. Han estat prop de 2.000 els participants en les dues modalitats, la cursa infantil de 3km amb més de 400 nens i nenes i l'adulta de 10km gairebé 1.200 corredors. L'edició d'enguany s'ha celebrat una setmana després de la Festa Major i això ha permès canvis en el recorregut, ja que la cursa ha pogut anar per carrers que durant la Festa tenen activitats. els guanyadors absoluts d'aquest any han estat, en categoria masculina Jordi Garcia per davant del Pratenc Antonio Godoy i Àngel Martínez. En la femenina el podi ha estat per Sara Löehr acompanyada de Sònia Gímenez i Patrícia Amador. Aquest  any a més, la cursa ha comptat amb el debut d'Egoísmo positivo, una iniciativa solidaria amb la qual voluntaris ajuden i donen suport a participants amb algun tipus de discapacitat a completar el recorregut i creuar la línia de meta.