Per Nadal un tast de voleibol. Els Víkings Vòlei Prat han organitzat els dies 23 i 24 de desembre el primer casal de Nadal de vòlei per a nens i nenes entre 7 i 14 anys. A més, ha estat un campus totalment gratuït que ha servit de tast pels més petits per descobrir aquest esport. Un casal dirigit a infants que no han practicat mai el voleibol i no tant com a tecnificació de les categories inferiors del club. De fet, han estat els propis jugadors de categories de formació dels Víkings els que han servit de monitors pels nens i nenes del casal. El casal ha estat tot un èxit pel que fa a participació, amb prop d'un centenar de nens i nenes. Un casal que ha nascut amb l'objectiu de promoure el voleibol entre els infants pratencs en edat escolar i que s'emmarca dins el projecte d'expansió a les escoles. Un projecte que sorgeix del conveni col·laboració signat pel club pratenc, l'ajuntament i el CV Barcelona. Aquest treball de promoció està treient fruits perquè des de setembre ja són cinc centre educatius del Prat els que tenen el voleibol com a activitat extra escolar, El Jacint Verdaguer, el Ramon Llull, el Galileu Galilei, el Joan Maragall i el Josep Tarradelles. Amb el repte en el segon tram del curs escolar d'engegar una lliga de vòlei entre les escoles del Prat.