El sènior masculí dels Víkings Vòlei Prat s'ha classificat per a les fases d'ascens a la Super lliga 2, després d'acabar la fase regular de primera divisió Nacional com a segon per darrera del Tarragona Sant Pere i Sant Pau.    Després de 16 anys, el club pratenc ha tornat enguany a la primera nacional i l'objectiu principal aquesta temporada era la permanència, però els bons resultats obtinguts li han donat la possibilitat de jugar el playoff per primera vegada en aquesta categoria. L'equip somia i confia en fer un bon paper en aquestes fases.   Les fases d'ascens es disputaran entre el 22 i el 24 d'abril i els Víkings tindran rivals complicats com el St. Pere St. Pau, l'Almoradí d'Alacant o el Universidad de Valladolid, tot tres campions dels seus grups. També acompanyen als pratencs el Club Recuerdo de Madrid i el Petrer de València.