Les interioritats i secrets d'un vestidor han estat el tema central de la conferència 'Obrir el vestidor de bat a bat' que ha dut a terme el tècnic de l'AE Prat, Pedro Dólera, a la sala d'acte de la Biblioteca Antonio Martín al Cèntric. Deixar de veure, per un dia, el vestidor de futbol com un santuari o un búnker hermètic i descobrir tot el que implica la gestió de les emocions en l'assoliment dels objectius esportius. Un Pedro Dólera que n'ha vist de tots els colors en un vestidor, des equips de futbol base on l'entrenador actua com a formador o educador fins entrenar al món semi professional, com actualment amb l'AE Prat a segona B. I veure i viure un vestidor des de la vessant de jugador o d'entrenador. Les vivències i experiències com a practicant i com a professional del futbol han servit a Dólera per explicar les dinàmiques que es viuen dins un vestidor en una sala d'actes de la Biblioteca que ha comptat amb la presència també de representants de l'AE Prat. El pratenc ha dirigit vestidors al futbol base a diferents equips de la Terlenka i a l'amateur al Marianao Poblet al futbol territorial i a l'Europa a Tercera bans d'arribar al Prat.