El municipal Estruch s'ha vestit de gala per acollir el derbi pratenc de tercera catalana entre el CLub Barcelonista Terlenka i l'Associació Esportiva Prat B. Bon ambient a les grades per preparar una atmosfera propicia pel derbi. Finalment l'AE Prat s'ha imposat al marcador per zero gols a dos. El partit ha estat condicionat per les fortes ratxes de vent que dificultaven la circulació de la pilota. Al primer quart d'hora de joc, i de pilota aturada, el conjunt entrenat per Iban Tey s'ha avançat al marcador. Després d'una primera part molt treballada, la Terlenka ha tingut un parell d'ocasions per posar l'igualada a l'electrònic. Ja a la repressa la Terlenka ha desplegat els seus millor moments de joc però el vent i les bones aturades del porter local Jaume no han permés canvis al marcador. En el tram final els de l'AE Prat han aprofitat l'avançada del porter local per posar el 0 a 2 definitiu. L'Associació Esportiva Prat suma la tercera victoria seguida i se situa segon classificat a dos punts del líder, la Iberiana. Per la seva banda, la Terlenka suma la primera derrota en els darrers 17 partits i ocupa la 3ª posició a la taula a 3 punts de la primera posició.