L'esport local s'ha vestit de gala  amb motiu de la trenta-unena edició de la Nit de l'Esport que s'ha dut a terme un any més a l'auditori del Cèntric. Una cerimònia que ha premiat a esportistes, entrenadors, entitats, AMPAs i clubs de la ciutat al 2016. Enguany el protagonisme se l'ha endut l'AE Prat que ha guanyat els premis al millor equip, millor tècnic per Pedro Dólera i millor esportista per Toni Texeira, tots pel campionat de Tercera i l'ascens a 2aB assolits la passada temporada. La millor esportista femenina absoluta aquest any ha estat la karateca de l'AE Karate Prat, Alba Ropero, actual campiona de CAtalunya absoluta i sots 21 i bronze sots 21 al nacional la passada temporada. A les categories individuals d'esportistes federats menors de 16 anys els guanyadors han estat l'snowboarder pratenc Toni Toledo, campió de Catalunya, i la taekwondoca Chang Cui Ji, campiona catalana i espanyola cadet.