400 partits i 12 temporades després Toni texeira, capità, porter i emblema de l'AE Prat ha decidit no continuar com a futbolista del primer equip.  Per tant, el Prat - SAbadell ha estat el darrer partit a casa de Toni defensant la porteria potablava. La seva sortida del club ha estat una decisió díficil i ampliàment meditada. Tot i que el Prat no s'ha fet amb els tres punts davant el SAbadell, l'afició potablava ha volgut mostrar l'estima i l'agraïment per al què ha estat un baluard a la porteria. Un moment emotiu amb familiars, amics, aficionats i companys que han volgut donar les gràcies a Texeira. A part dels éxits col.lectius Toni també ha estat el porter menys golejat en tres ocasions, dues a tercera divisió i una a primera catalana. Xifres a part, Toni Texeira ha deixat clar que el Sagnier sempre serà casa seva.