L'AE Prat ha descendit a tercera divisió. La derrota a la penúltima jornada de lliga a casa davant el Sabadell ha estat definitiva per no poder arribar amp possibilitats a l'últim partit del campionat. L'equip acaba en la dinovena posició final amb 35 punts, amb 7 victòries, 14 empats i 17 derrotes, 27 gols a favor i 43 en contra. Una temporada complicada on l'equip s'ha topat de ple amb la dificultat que representa la segona divisió B. La falta de gol durant la temporada ha estat una de les claus del balanç de temporada del conjunt pratenc, també les baixes, sobretot per sanció, del darrer tram del campionat que ha impedit al cos tècnic comptar amb la plantilla al complet en la lluita per la salvació, El Prat, torna, per tant a tercera divisió un any just després de celebrar l'ascens de categoria. Acompanyaran als pratencs a tercera, a banda de l'Eldense, més equips catalans, l'Espanyol B i l'Hospitalet.