La Cursa Delta Prat, organitzada pel Periòdic Delta i el Pratenc Associació d’Atletisme i amb el suport de l’Ajuntament del Prat, ha arribat a la seva divuitena edició amb prop de 900 participants vinguts d'arreu del territori. Una prova de 10km que enguany ha comptat amb la novetat del canvi de recorregut a causa de les obres de remodelació de l'Avinguda i que ha obligat a l'organització ha modificar el circuit habitual. En categoria masculina absoluta, el guanyador ha estat el Antonio Godoy, de l'Associació d'Atletisme Pratenc, amb un temps de 33 minuts i 42 segons.   En categoria femenina absoluta, la guanyadora ha estat, per tercer any consecutiu, Míriam Carbonell amb un temps de 40 minuts i 24 segons. Prop 150 nens i nenes han compartit amb els adults l'esperit del running participant a la tretzena edició de les Curses infantils que enguany han constat de 3 distàncies, 400, 1000 i 1400 metres.