El Sagnier ha estat l'escenari d'un partit de futbol solidari entre Veterans del Barça i llegendes AE Prat 1984-1987 a benefici de l'Asociación contra la Muerte Súbita José Durán. Un enfrontament, organitzat per l'AE Prat i l'Agrupació Barça jugadors, on el resultat ha estat el menys important. La finalitat d'aquesta trobada ha estat recaptar fons i difondre el missatge de lluita contra aquesta anomalia cardíaca. Un partit competit de principi a fi, on s'han pogut veure grans jugades, però sobretot gols, alguns de gran tècnica, demostrant que tot i ser jugadors retirats, des de fa temps dels terrenys de joc, encara tenen qualitat a les seves cames. El resultat final ha estat de 5-3 a favor dels potablaves. Una jornada esportiva i solidària on els assistents han pogut presenciar un partit de gran partit de futbol en un ambient distens, però també col·laborar en la lluita contra la mort sobtada.