Vora 300 nens i nenes han participat a la Cloenda dels Jocs Esportius Escolars de Futbol Sala que s'ha celebrat, un any més, al Julio Méndez. La jornada ha comptat amb partits curts i rotacions de camp. A més, per tercer any consecutiu, s'ha habilitat una zona lúdica amb inflables i s'ha obert el pavelló cobert a causa del  volum d'infants participants. Una trobada que posava el punt final al treball fet durant la temporada d'enguany. Al final de la jornada lúdica, tots els equips han desfilat per la gespa del Julio Méndez sota l'atenta mirada i els aplaudiments d'una graderia plena de gom a gom. Cada representant de cada equip ha rebut un trofeu i, a més a més, els dos primers classificats de la lliga aleví, Casa Alcalá, campió, i el Galileo Galilei, segon classificat, n'han rebut un més per acabar primers classificats.