S'han acabat les vacances, l'AE Prat ha tornat a la feina i ha iniciat la pretemporada. El conjunt pratenc inicia la preparació de cinc setmanes de cara a arribar a la primera jornada de lliga. Una pretemporada on l'equip farà sessions dobles de matí i tarda durant les primeres dues setmanes i on jugarà, com a mínim, 7 partits entre amistosos i partits de Copa Catalunya. La pretemporada de l'AE Prat està en marxa. S'enfrontarà al Cornellà a domicili en el primer amistós i abans d'acabar juliol disputarà el primer partit oficial, la primera ronda de la COpa Catalunya contra el Terrassa a l'Olímpic. També farà la presentació davant l'afició al Sagnier amb l'enfrontament contra el filial del Reus Deportiu. a l'agost, l'equip s'enfrontarà al Sant Cristobal, al Manresa, disputarà la COpa del Baix Llobregat davant Santfeliuenc i Cornellà i les eliminatòries de Copa Catalunya si segueix endavant. Tot per arribar amb òptimes condicions a l'inici de lliga a Tercera el 20 d'agost.