L'AE Prat B s'ha emportat per 2 gols a 1 el derbi pratenc davant l'Atlètic Prat Delta. Un partit que ha suposat l'inici dels dos conjunts de la ciutat al grup 3 de la segona catalana. Els d'Iban Tey tornen a la categoria, després d'haver estat la temporada passada a la tercera catalana i els de Carlos Rodríguez repeteixen un any més a la categoria de plata del futbol de divisions regionals de Catalunya. Els dos equips inicien un nou curs amb una forta il·lusió i l'esperances de mantenir la categoria. Pel que fa al primer partit disputat, el derbi ha començat amb una gran expectació per part de les dues aficions i amb ocasions repartides en el primer temps, encara que ha estat Luis Pozzo qui ha posat al Prat B per davant del marcador amb una gran desmarcada. El segon temps la tònica ha estat la mateixa i, novament, Pozzo ha ficat el segon del partit. Ja al minut 90, Cabello ha escorçat diferències amb el seu gol i fins a l'últim instant del partit, l'Atlètic Prat Delta, ha tingut alguna ocasió d'aconseguir l'empat. Finalment el partit ha acabat amb un 2-1, que per una banda dóna una gran càrrega d'energia positiva als d'Iban Tey amb aquests 3  primers punts en el seu retorn a la categoria i que per l'altre, tot i no ser l'inici esperat, no distreu els de Carlos Rodríguez del seu objectiu de cara a fer una gran temporada.